22 d'Abril de 2019
01:18

El Centre Social Lo Barracot en mans dels veïns i veïnes de Deltebre

2019-03-08T18:31:52+02:0015 d'Octubre de 2018|Cultura|

Els veïns i les veïnes del barri Lo Barracot de Deltebre escolliran com serà el Centre Social Lo Barracot. Per mitjà d’un procés participatiu, s’escollirà un dels tres projectes presentats. Aquest ha començat el dilluns i finalitzarà el pròxim 28 d’octubre.

Els tres projectes no superen els dos mil euros. I,  tots tres inclouen una reestructuració de l’estructura física dels barracots, l’arranjament del parc infantil i els lavabos i vestidors exteriors. A més, d’acondicionar el camp de futbol i una altra zona exterior, no ocupada pel consistori, que permetrà ampliar la zona limítrof del Centre Social.

La ciutadania que tingui 16 anys i estiguin empadronats al municipi podran votar per diferents vies, ja sigui per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament o bé físicament.

X