23 d'Abril de 2019
00:01

Més Deltebre presenta 15 al·legacions sobre el POUM

2019-03-08T20:11:57+02:0018 d'Octubre de 2018|Política|

Després d’oferir orientació complementària sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, Més Deltebre presenta quinze al·legacions estudiades amb aparelladors i arquitectes del municipi. Aquestes esta repartides en tres blocs: les al·legacions per errades amb la redacció,  pel plantejament i les propostes de millora.

El candidat a l’alcaldia per Més Deltebre, Joan Alginet, apunta que es errades amb la redacció són l’evidència que el POUM s’ha fet en presa. El partit polític planteja quatre acords. Els aparelladors i arquitectes s’impliquin al POUM. Una segona aprovació d’aquest i un altre període d’al·legacions. Una fase de reclams consensuada. I, una visió clara de present i futur i tenir en compte el desenvolupament econòmic o la regressió.

Més Deltebre alerta que si no tenen en compte les peticions dels partits no recolzaran el POUM.

X