24 de Març de 2019
18:14

La rotonda Pintor Sorolla, nova glorieta de Deltebre

2019-03-08T18:59:11+01:0023 d'Octubre de 2018|Imatge de Poble|

El nou secretari d’infraestructures de la Generalitat, Isidre Gavin ha visitat la nova rotonda situada a una de les entrades de Deltebre que va entrar en funcionament el mes de juny. Aquesta obra ha tingut un cost d’un milió set mil euros.

La realització de la rotonda s’ha treballat conjuntament amb la Comunitat de Regants per tal que la integració del canal i l’obra no tingues una afectació negativa. A més, també s’ha millorat la instal·lació lumínica amb uns fanals de LED. La visita d’Isidre Gavin també ha servit per visitar el projecte de la futura rotonda Pintor Sorolla. Finalment, l’alcalde de Deltebre i el nou secretari d’infraestructures de la Generalitat també han parlat sobre temes de la mobilitat del municipi.

 

 

X