24 de Març de 2019
19:09

Set plats amb cranc blau a unes jornades gastronòmiques de Deltebre

2019-03-08T18:57:16+01:0025 d'Octubre de 2018|Cultura|

L’espai EbreTerra de Deltebre va acollir el primer schowcooking amb cranc blau de les Terres de l’Ebre. El xef que va conduir les jornades gastronòmiques va ser el rapitenc Albert Guzmán. Set plats diferents fugint del típic arròs amb un únic ingredient en comú: el cranc blau. L’activitat culinària anava dirigida a un públic expert. El xef rapitenc va mostrar la seva tècnica a l’hora de  cuinar en aquest ingredient.

L’acte va estar organitzat pel Consorci de Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià amb l’objectiu de convertir un problema mediambiental com és el cranc blau en un recurs econòmic. La mostra culinària s’inclou dins del Gustum, un projecte de cooperació interterritorial que fomenta el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat.

Els plats van estar acompanyats en una selecció de vins del celler de la Terra Alta: Altavins.

X