22 d'Abril de 2019
23:56

Un nou sistema de bombeig d’aigua a Deltebre ajudarà a frenar el caragol maçana

2019-03-08T20:11:57+02:0025 d'Octubre de 2018|Societat|

Les dos noves bombes al desguàs del canal del Penal a Deltebre permetran frenar l’entrada als arrossars del caragol maçana, conservar la biodiversitat i millorar la renovació de l’aigua, amb l’entrada d’aigua dolça, a la badia del Fangar i al Canal Vell del delta de l’Ebre. Les bombes funcionaran tot l’any.

L’obra ha costat més de 250.000 euros. El president de la comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre va explicar que el sistema que es va establir anys enrere ha acabat portant problemes al sector primari del d

Les bombes que s’han instal·lat tenen una eficiència energètica que permet estalviar fins un 80% de consum elèctric respecte altres models. Fa poc soroll i es respectuosa amb la fauna aquàtica. I, requereix de poc manteniment.

X