24 de Març de 2019
18:23

La exconsellera de Justícia, Montserrat Tura, presenta el seu llibre “Revolució pagesa”

2019-03-08T18:53:30+01:0026 d'Octubre de 2018|Cultura|

Deltebre van donar el tret de sortida a la tretzena edició del curs “Dones, Educació i Salut” el divendres passat amb la conferència de la exconsellera de Justícia Montserrat Tura. El curs finalitzarà el pròxim mes de setembre. Cada sessió serà mensual i correspondran a cada primer divendres de mes. Les jornades seran de vint hores lectives.

La conferència que va donar el tret de sortida de la tretzena edició del curs va ser la exconsellera de Justícia Montserrat Tura amb la presentació del seu últim llibre “Revolució pagesa: Vindicació del catalanisme rabassaire”.

Com a novetat, enguany el curs finalitzarà amb una sortida. Les conferències seran a l’Espai Eliseo Vives a la Biblioteca Delta de l’Ebre.

X