24 de Març de 2019
19:13

Deltebre estrena nou servei de recollida d’escombraries

2019-03-08T18:53:13+01:0029 d'Octubre de 2018|Imatge de Poble|

Les empreses Innovia Coptalia i Fornós Contenidors, mitjançant una Unió Temporal d’Empreses, són les encarregades de tirar endavant el nou contracte de neteja viària i de platges de Deltebre. L’Ajuntament del municipi preveu que s’estalviarà durant els propers sis anys gairebé un milió dos-cents euros.

El fet que l’Ajuntament de Deltebre es faci càrrec del servei de recollida d’escombraries té com a conseqüència la baixada de la taxa municipal de les escombraries de quinze euros per família.

El contracte també preveu la neteja de platges del municipi. Aquest contempla la neteja de la platja de Riumar, de la Marquesa i de la Bassa de l’Arena, els set dies per setmana en temporada i de dos a un dia en temporada baixa.

X