23 de Juliol de 2019
20:08

Bel Olid presentarà el seu llibre “Feminisme de butxaca” al Centre Social Lo Maset

2019-03-08T19:02:56+02:002 de Novembre de 2018|El Recapte|

El col·letiu F de Figa portarà a l’escriptora Bel Olid a Deltebre el dissabte 3 de novembre a les 19.00h. L’escriptora presentarà el seu últim llibre “Feminisme de butxaca: kid de supervivència” al centre social Lo Maset.

L’escriptora, traductora i professora Bel Olid presentarà el seu darrer llibre “Feminisme de butxaca: kid de supervivència” al Centre Social Lo Maset a Deltebre. El col·lectiu F de Figa ha organitzat aquest acte amb la voluntat d’apropar el feminisme al territori i despertar consciències.

L’escriptora Bel Olid reflexiona sobre la desigualtat de gènere, especialment en aquelles actituds i situacions discriminatòries envers les dones que estan culturalment tan integrades que no detectem fàcilment.

X