1 d'octubre de 2020
06:12

La primera edició del Piromusical, l’acte de cloenda de les festes majors de Deltebre

2019-03-08T18:17:11+01:0020 d'agost de 2018|Reportatges|

La primera edició del Piromusical com a acte de cloenda de les festes majors de Deltebre. D’aquesta forma els veïns i les veïnes del municipi s’acomiaden de nous dies de festa, del 10 fins al 19 d’agost, on s’han organitzat més d’un centenar d’activitats des d’actes taurins fins el Gran Tobogan aquàtic.

Un dels actes populars que van celebrar l’últim dia de les festes majors de Deltebre és el concurs d’arrossos. 15 colles van participar fent un plat on l’ingredient estrella és l’arròs. El plat premiat pel seu gust va ser una paella de pato.

El dia va finalitzar amb una cercavila des de la plaça de bous fins al pont “Lo Passador” acompanyada per LAIA’S xaranga. I, des d’allí tota la població va poder gaudir de la primera edició del Pirmousical de l’Ebre.