Ràdio Delta 107.6 FMEl recapte (15/01/2019)

 

Bon dia, avui ens espera un dimarts molt gastronòmic tenint en compte que part del programa d’avui serà dedicat a la cuina. Tindrem amb nosaltres a l’expert Gustavo Duron, també conegut per ser delegat de l’Institut de la Cuina Catalana a les Terres de l’Ebre. Parlarem de la Fira del Gall i escoltarem a alguns dels productors que van ser presents en aquest certamen a Vilafranca ara fa unes setmanes.
Tot en un dia on la Generalitat reconeix que no té marge per solucionar la crisi del sector dels cítrics. L’única solució viable segons el director d’alimentació de la Generalitat, Carmel Modol, és demanar a Europa la retirada extraordinària de cítrics per tal d’apujar els preus. El passat dijous les conselleres d’agricultura dels governs catalans i valencians van acordar demanar-ho a Madrid, així com mesures compensatòries com reduccions fiscals o un estudi sobre l’abast d’aquesta crisi.

Avui, més enllà d’abordar aquestes qüestions, també els presentarem una nova propsota radiofònica que arriba a Ràdio Delta a partir de la setmana que ve. Es diu Aita com parlen i és un programa que faran els alumnes dels diversos centres educatius de Deltebre. Avui parlarem amb els tres directors d’aquestes escoles per saber que ens porten i per descobrir quin serà el primer contingut que tractarem al programa la setmana que ve.

I per començar el dimarts, ho fem amb molt de ritme i per això hem elegit aquesta cançó de Paulina Rubio