Deltebre va ser el municipi de les Terres de l’Ebre que més va créixer en número d’afiliats a la seguretat social en el darrer trimestre del 2018. L’afiliació va créixer un  9%, i l’increment va vindre  liderat pel sector de la construcció.

Juntament amb Deltebre, Amposta i Alcanar van ser els dos altres municipis de les Terres de l’Ebre que van créixer en afiliacions segons es reflexa a l’últim Butlletí Econòmic de la càtedra d’economia Local i regional de la URV .

En termes generals l’estudi conclou  que l’economia ebrenca va recuperar el ritme de creixement al quart trimestre del 2018. La construcció ha estat el sector econòmic que més va créixer a les Terres de l’Ebre l’últim trimestre de l’any passat (un 4,5%), seguit de la indústria i els serveis (amb un 2,3%).

El nombre d’afiliats a la Seguretat Social va incrementar un 2,4%, el que representa 1.125 ‘afiliats més que un any abans, mentre que l’atur va registrar una reducció interanual del 10%, amb 1.005 aturats menys que el quart trimestre del 2017. Una dada especialment positiva” perquè “deixa entreveure una certa recuperació del ritme de creixement de l’economia ebrenca.