El derbi local entre el Jesús i maria i la Cava va caure estava vegada de banda dels partidalencs que van imposar-se per un cotundent 4 a 0 a l’equip de David Torres.

El Jesús i Maria va resoldre el partit ja a la primera part que va finalitzar amb 3 a 0 i als 5 minuts de la represa va arribar el quart i definitiu.

La victòria li ha servit també al Jesús i Maria per a situar-se colíder del grup 1 de Tercera Catalana després de la derrota del Batea, després de la derrota contrapronòstic del conjunt de la Terra Alta que trencava una dinàmica de nou jornades consecutives sense perdre, davant el Santa Bàrbara que s’imposava per 1 gol a 2. A hores d’ara estan emparellats a la primera posició del grup amb 49 punts, seguits a un sol punt de distància pel Perelló amb 48.