Tan sols dos mesos després que es fes viral a les xarxes el cas d’Aroon Garcia, a la recerca de donants de sang del grup A per al tractament d’una greu infecció, s’ha conegut aquest cap de setmana el trist desenllaç de la mort del jove.

Des que es va conèixer la notícia, un allau de donants es van oferir per donar la sang necèssaria per fer el tractament.

El menor patia una malaltia crònica que afecta el sistema immunitari (granulomatosa crònica), i que es caracteritza per una elevada susceptibilitat a les infeccions causades per bacteris i fongs. El jove tenia una afecció de nocardiosis diseminada una infecció bacteriana greu que li afectava tot el cos.

Divendres es va complicar aquesta malaltia i el van ingressar a la UCIP, quan no li funcionaven els pulmons ni el pancreas.

Havia baixat uns dies a casa, des de Barcelona a la Vall d’Hebrón, on estava ingressat a l’espera que a l’estiu, tenia previst un viatge a Escòcia, per operar-lo.

Diumenge es va realitzar la cerimònia de l’enterrament a una esglèsia de Sant Miquel de Deltebre, que es va quedar petita per retre-li l’últim adèu a Aarón, en un funeral molt emotiu. Els seus companys de l’Institut Deltebre a través de les xarxes socials, han fet públic un sentit record de comiat: