Les Terres de l’Ebre han renovat el seu reconeixement com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món. L’associació Global Green Destinations ha reconegut per quart any consecutiu la marca turística Terres de l’Ebre amb este guardó que n’ha destacat sobretot els valors mediambientals de la zona.

Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

L’entrega del distintiu a la marca turística Terres de l’Ebre com una de les millors destinacions sostenibles es va fer a Croàcia al Congrès de la Global Green Destinations en el que hi van participar experts governamentals, empresarials i acadèmics. Una representació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va poder presentar en el marc del congrés el producte turístic sostenible a les Terres de l’Ebre.