Avui dimarts, al Recapte, hem obert les portes del Rebost, amb Gustavo Turon. Per acomiadar la temporada i l’any, Gustavo ens ha fet conèixer la famíla Llopart, amb més de 600 anys d’història en el món dels caves i espumosos. Hem fet un tast d’un dels seus productes més reconeguts, el Llopart Reserva Brut Nature, i l’hem fet amb l’acompanyament de Jessi Llopart al telèfon. Aquest tast, a més, l’hem realitzat amb diferents copes, per tal de detectar els canvis que experimenta la beguda segons la copa amb que es pren. I, sense sortir del Rebost, hem anat fins al Restaurant Daulan de Morella, per parlar amb Avelino Ramon d’un dels productes estrella de la gastronomia: La tòfona negra!
Al programa d’avui, també hem pogut entrevistar a Josep Polet, pare i fill, propietaris de Deltapolet, una empresa de serveis turístics pel Delta de l’Ebre que es regeix per principis de turisme sostenibl, especialitzada en activitats culturals i tradicionals, com ara l’observació de flora i fauna i el cultiu de l’arròs. Acaben de rebre el premi EUROPARC Star Awards, i n’hem conegut tot els detalls.
Per finalitzar, he fet un repàs a lactualitat amb el nostre company Josep Pitarch.