El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha convocat una nova edició del curs “Atendre un punt d’informació del Parc”, dirigit a totes aquelles empreses turístiques del Delta que, de manera voluntària,  vulguen acreditar-se i actuar com a punt d’informació del Parc.

El curs tindrà una durada de 33 hores i es farà entre el 4 de febrer i el 10 de març. Els objectius principals del curs són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc i la resta del Delta; facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada; implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i; millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.

Aquest curs és una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre per al període 2017-2021. Les empreses que s’acrediten com a Punt d’Informació del Parc hauran de complir diversos compromisos i rebran una acreditació per part del Parc. Les classes es realitzaran dimarts i dijous de 17 a 20h. al Casal de Joves de l’Aldea.