Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS –Cov-2, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre ha decidit tancar el CAP de Camarles i derivar l’atenció d’aquest consultori al CAP de l’Aldea. Els usuaris poden trucar al 977 45 12 13. Aquesta decisió adoptada aquest dimecres forma part de les mesures d’organització aplicades per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respiratòria.

D’altra banda, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre celebra la donació realitzada per la Fundació Port Aventura als hospitals d’aguts del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, entre ells l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal de Móra i l’Hospital Comarcal d’Amposta. Aquesta aportació, de forma consensuada, es destinarà a adquirir material per incrementar l’atenció de pacients crítics que es realitza a l’Hospital de Tortosa, hospital de referència del territori.

Des de la Regió Sanitària es recorda que si s’ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre es pot trucar al centre d’atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà al telèfon 977 44 81 70. Per a emergències cal trucar al 112.