Segons informa el Departament de Salut, durant el dia d’avui dimecres 18 de març, no s’ha detectat cap positiu per coronavirus a les Terres de l’Ebre i a la província de Tarragona. Aquesta dada significa que cap de les proves realitzades a pacients potencials de covid-19 han donat positiu.

Catalunya ha registrat 836 casos nous de coronavirus en les últimes hores i 14 persones més han mort amb la malaltia covid-19. Des de l’inici de l’epidèmia, han mort un total de 55 persones. Totes tenien patologies prèvies, informa el Departament de Salut. Del nombre total d’afectats pel coronavirus, 92 persones es troben en estat greu. Hi ha 228 professionals sanitaris afectats pel covid-19; en la informació prèvia, corresponent a dimarts, n’eren 98.

Per tant, segons dades de l’Institut Català de la Salut (ICS) es mantenen amb catorze els casos identificats i infectats pel covid-19, dos dels quals en estat greu: una dona de 59 anys d’edat de la Pobla de Massaluca i la d’un home de 70 anys de Jesús, que es troben ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El tercer cas confirmat és el d’un home de 56 anys de Tortosa, que es troba ingressat a la planta de medicina interna en el mateix centre hospitalari. Aquests casos s’afegeixen als detectats divendres passat, amb una unitat familiar de cinc persones contagiada i una cirurgiana de l’hospital de Tortosa. D’aquests primers casos, només una dona de 69 anys està ingressada i la resta està en aïllament domiciliar. Dissabte, el departament de Salut va informar del cas d’un veí de Roquetes de 61 anys ingressat amb pronòstic greu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ; i d’un veí de Tortosa de 71 anys, un de l’Ampolla de 70 anys i un d’Amposta de 47 anys en aïllament domiciliari. Diumenge també es comunicava que una sanitària, una dona de Tortosa i de 55 anys, havia donat positiu i estava en aïllament domiciliari.