Enguany, la temporada 2020-2021, i a iniciativa del director esportiu d’Avatars Academy, Aleix Franch, tots els entrenadors i entrenadores lluiran en els entrenaments la mascareta #PELSVALENTS. També ho faran els jugadors i jugadores, i podran fer-ho també les persones que ho desitgen, tot realitzant la seva comanda a traves de les xarxes socials d’Avatars Academy (Instagram i Facebook). Els beneficis de la venda de les mascaretes, es destinaran a la investigació contra el càncer infantil que du a terme l’Hospital Sant Joan de Déu, tal com es feia amb els beneficis generats pel torneig Petits Herois l’organització del qual, enguany penja d’un fil a causa de la situació actual provocada per la COVID-19. Davant d’esta incertesa, Avatars Academy ha presentat una nova iniciativa per recollir fons que, com els que genera el torneig.

Així, un cop més, els Avatars, transmeten el seu valor solidari, i aporten el seu granet de sorra per tots els petits herois.

A la imatge, els entrenadors i entrenadores d’Avatars Academy amb Ian Mulet, el noi per qui va sorgir el torneig petits herois,a primera fila, tot recolzant la iniciativa de les mascaretes #PELSVALENTS.