El Joventut Almassora, amb l’ampostina Anna Lizarraga a l’onze titular recuperada ja de les molèsties que li havien impedit jugar en les darreres jornades, va guanyar el seu primer partit després d’imposar-se al València B per 3-2. I ho va fer, en remuntada inclosa. Fàtima Fabra, que ha superat les molèsties que l’havien apartat de l’equip les darreres setmanes, va entrar en la convocatòria tot i ser suplent i encara no ha debutat aquesta temporada.

Les visitants es van avançar al minut 26 gràcies a un bon gol d’Elena Gil. En la recta final del primer temps les jugadores de Julio Martín van poder empatar primer en una falta d’Alba i després en un centre que va rematar amb el cap Aída, però la portera valenciana ho va evitar.

Això ficava el partit coll amunt per a les castellonenques. No obstant, van sortir en tromba a la represa i ja als dos minuts s’assenyalava un clar penal per mans d’un defensora valencianista. Aida no fallava des dels onze metres per a reestablir la igualtat al marcador. Això va obrir un reguitzell d’oportunitats per a les locals, que no encertaven fins que als 76 Aida culminava la remuntada en recollir una assistència d’Iris i afusellar a la portera.

Les valencianes no es van donar per vençudes i van empatar gràcies a un gol en pròpia porta d’Àngela a falta de tres minuts per a la fi del temps reglamentari. Gerra d’aigua freda per a les castellonenques. Però a l’últim minut de partit, Alba Santamaria va fer el 3-2 definitiu per donar la primera victòria des que van pujar a la categoria de plata del futbol estatal.

La setmana vinent l’Almassora es desplaça a les Illes per enfrontar-se al Femarguín Gran Canaria. Les canàries encara no saben el que és puntuar aquesta temporada. Una bona oportunitat per encadenar la segona victòria consecutiva de les castellonenques.

La Covid-19 ajorna l’Espanyol B-Alavés Gloriosas

Encara a la Reto Iberdrola al grup nord B, el partit entre l’Espanyol B i l’Alavés Gloriosas d’Emma Martin es va ajornar per diversos positius en l’equip català. Un ajornament que els ha fet perdre el lideratge provisional de la categoria a mans del Seagull de Badalona que compten amb tres punts més que les basques amb dos partits més disputats.