El Joventut Almassora tindrà una nova oportunitat per sumar punts. La jornada passada, les de Castelló van guanyar ‘in extremis’ per 3-2 al València B i va guanyar el seu primer partit des del debut a la segona divisió del futbol femení aquesta temporada.

Este diumenge, les ebrenques Fàtima Fabra i Anna Lizárraga viatjaran demà a les Illes Canàries (un cop passats els tests de Covid facilitats per la Real Federació Espanyola de Futbol aquest mateix matí) per jugar contra el Femarguín Gran Canaria. El conjunt insular és penúltim i encara estar sense puntuar, tot i que només ha pogut disputar dos partits de lliga. Les de Castelló són novenes en 4 i en cas de victòria podrien sortir de les posicions de play-off de descens.

L’ampostina Anna Lizárraga, recuperada de la seua lesió al bessó de la seua cama dreta, va entrar en l’onze titular el passat cap de setmana i confia en tenir continuïtat. D’altra banda, la portera deltebrenca Fátima Fabra, que ja va debutar aquesta temporada en l’estrena a la lliga al camp de Real Unión de Tenerife (3-1), i que va ser una peça clau la temporada passada en l’ascens a la Reto Iberdrola, després de patir una lesió a l’espatlla esquerra, està ja recuperada i a disposició del tècnic Julio Martín.

És una ocasió propicia per a les castellonenques per intentar entrar dins les places de promoció d’ascens, tenint en compte que el líder Vila-real rep a l’Aldaia (que està emparellat a punts amb l’Almassora); l’Alhama -que va tercera a dos punts de les del Baix Maestrat- descansa aquesta jornada i la Fundació Albacete ha ajornat el seu partit que el tenia que enfrontar al Llevant B.