El Joventut Almassora va sumar la segona victòria consecutiva a casa, on no ha perdut partit fins al moment, i tanca la jornada ocupant plaça de promoció d’ascens, després de remuntar davant l’Aldaia i acabar imposant-se per 4 gols a 2. No va ser, però, fins a la recta final del partit ja que a falta de sis minuts per a la conclusió anaven perdent per 1-2.

La primera meitat es va caracteritzar per un joc no massa vistós dels dos equips. La necessitat de puntuar d’ambdós es deixava notar i les imprecisions eren la nota predominant sense arribar amb claredat a les dues porteries. Tot i així, l’Aldaia aconseguia obrir el marcador fruit d’un servei de falta transformat per Andrea a la que no podia fer res absolutament la portera deltebrenca Fàtima tot i estirar-se quan restaven set minuts per a marxar als vestidors. Amb aquest mínim avantatge es marxava al descans.

Va canviar l’escenari a la represa. Fruit del retoc tàctic introduït pel tècnic local les castellonenques sortien a pel partit. I poc va tardar en arribar l’empat. Dos minuts després de sortir dels vestidors fruit de Sarahi. El gol esperonava a les locals que ficaven setge als dominis visitants i al 52 i 54 generaven dos ocasions clares a peus d’Iris i Paula. Però quan millor estava l’Almassora, una pèrdua en la sortida de pilota, deixava a peus de la visitant Maria de fer l’1-2 amb un xut des de la frontal (66’).

Altre cop contracorrent. Passaven els minuts i les ocasions se succeïen però sense trobar la sort necessària per establir l’empat. Fins a quatre minuts del final quan Iris feia la passada de la mort i li donava el gol fet a Aida. El gol esperonava més a les castellonenques que s’avocaven a l’àrea i tres minuts després ho traduïen amb el gol de la remuntada obra de Núria. Encara hi ha temps per més. Quan en temps de descompte Anna Lizárraga era objecte d’un clar penal i Sarahi s’encarregava de transformar-lo i segellar el duel que deixa al Joventut Almassora dintre les places de promoció d’ascens, com a quart classificat.