El Joventut Almassora de la deltebrenca Fàtima Ardit i l’ampostina Anna Lizárraga no va poder sorprendre al líder de la categoria, el Vila-real, que es va imposar per 3 a 0 al camp de la Ciutat Esportiva de Miralcamp. Tot i això, van presentar batalla durant gran part del partit.

Durant els primers vint-i-cinc minuts el joc va resultar molt parell, fins que un servei de falta des de la frontal de l’àrea de Sara Medina va significar el primer gol del ‘submarí groc’ sense que podés fer res la portera Fati, que tornava a ser titular per tercer compromís seguit. El gol no mermava a les visitants, que només quatre minuts més tard van tenir l’empat a l’abast. Iris Domínguez s’encarregava de fer el llençament que s’estavellava al travesser i es passejava per sobre la línia de gol sense trobar rematadora. La reacció blanc-i-negra era evident i seguia plantejant-li el partit al Vila-real de tú a tú. A un minut del descans, nova acció claríssima per reestablir la igualtat quan Aida es quedava completament sola a porta buida, però la seua rematada un xic escorada, es perdia per molt poc fora llepant el pal de la porteria local. No obstant, s’arribava al descans amb aquest mínim avantatge al marcador.

A la represa les blanc-i-negres sortien disposades a presentar-li batalla al Vila-real. L’intercanvi de cops era una constant sobre el terreny de joc, fins al minut 58′ quan de nou les locals mitjançant Sheila Guijarro van encertar en una rematada des de la frontal a la que no podia respondre la portera del quadre castellonenc. No llençaven la tovallola les visitants que sis minuts més tard, guadien d’una nova oportunitat per a entrar al partit quan a la sortida d’un córner disposaven d’una altra gran ocasió per marcar, amb un rematada de cap d’Aida que marxava fregant el travesser. A la recta final, quan restaven dos minuts per al final i amb el conjunt castellonenc volcat a l’atac, una bona passada cap a Bea la deixava completament sola davant Fati, a la qual driblava i marcava a plaer a porta buida establint el marcador definitiu que no feia justícia als mèrits del Joventut en aquest partit.

La setmana vinent el Joventut Almassora complirà la jornada de descans que toca en ser un grup imparell al subgrup B de la Reto Iberdrola.