El primer gol de la temporada d’Anna Lizárraga amb el Joventut Almassora a la lliga Reto Iberdrola ha aplanat el camí per sumar una nova victòria a casa, on es mostren imbatibles aquesta temporada les jugadores de Castelló. Matinera ha arribat l’acció, quan als deu minuts de joc una bona centrada d’Aida des de la banda, era rematada de cap lluny de l’abast de la portera, confirmant així una bona arrancada de partit de les castellonenques.

Era un partit crucial davant un rival directe que estava sis punts per sobre del Joventut Almassora, que buscava en aquest partit seguir enganxades a les posicions de promoció d’ascens. Les de la Plana Alta aprofitaven els nervis del conjunt rival per sortir a pel partit amb una arrancada que es veia premiada amb el primer gol, pràcticament en fred. A partir d’aquí, l’Alhama va reaccionar i va tenir a peus de Sara Rubio i després Natzaret, amb una rematada al pal (33′) l’opció de la igualada. Quan més prop semblava que estava l’empat, les locals donaven el cop de gràcia amb el 2-0 que ficava molt coll avall la confrontació. Fruit d’una bona acció combinativa de l’equip, la pilota li arribava a Iris Domínguez que definia a la perfecció amb un gran gol que ampliava les diferències abans del descans.

Malgrat els canvis en l’onze que va introduir el tècnic visitant a la represa, es van topar davant l’ordre defensiu d’un Joventut Almassora que suma la tercera victòria i un empat a casa en el que va de temporada. D’aquesta manera, escurcen a 3 punts de distància respecte a les murcianes i continuen cinquenes a tan sols dos punts de l’Albacete, que marca el límit de les posicions que donen lloc a disputar la promoció d’ascens. La deltebrenca Fàtima Fabra, titular en els compromisos anteriors, li ha cedit el lloc a Kanae amb les típiques rotacions sota pals de l’entrenador Julio Martín.

En la propera jornada, la darrera de l’any i última de la primera volta, la Joventut Almassora visitarà el camp del València en un nou derbi de rivalitat.