Com cada dimarts, hem entrat al Rebost de la mà de Gustavo Turon i, avui, ho hem fet amb uns grans convidats: els pastissers Valero Munté, Christian Escribà i Sergi Martínez i el xef de Les Dunes Sergi Piñol. A la primera part, la pastisseria ha estat protagonista: Hem parlat de la professió amb dos veterans i immensos pastissers que,a més, són gran amics i ho transmeten: el morenc Valero Munté i Christian Escribà, probablement el pastisser més conegut i reconegut del país. Els ha acompanyat el jove Sergi Martínez, qui tot just es troba a l’inici d’un camí professional que apunta arribarà ben lluny. Ai, la pastisseria! Una dolça passió!
A la segona part, el xef de Les Dunes, Sergi Piñol ens ha parlat de com entén la cuina, dels plats que ha incorporat al menú degustació que ofereix al seu restaurant i, amb ell, un gran coneixedor del territori, hem valorat el resultat de la gala que anit va entregar les Estrelles Michelin i els reconeixements que la marca francesa atorga cada any i que enguany ha premiat de nou les Terres de l’Ebre.