No va poder ser. Li va tornar la moneda del partit d’anada el conjunt valencianista al Joventut Almassora, que no va poder marcar cap gol tot i generar arribades clares. Una acció d’estratègia a l’inici del segon temps a la sortida d’un córner li va ser suficient al conjunt ‘txé’ per amarrar una victòria importantíssima davant un rival directe per la promoció d’ascens. No podia confirmar així la valuosa victòria davant l’Alhama que ara és l’equip que marca les quatre places de la promoció amb 13 punts, tres menys que les castellonenques.

L’ampostina Anna Lizárraga, va tornar a ser titular i va jugar els noranta minuts d’un partit que només arrencar va tenir l’opció de marcar per a les visitants a peus d’Iris Domínguez però la seua rematada en un servei de falta trobava l’encert de la portera valencianista. No obstant, els dos conjunts es tenien respecte i la igualtat va marcar la primera meitat. Tot i així, a mesura que avançaven els minuts la possessió era major de les castellonenques que avisaven amb ocasions puntuals, tot i que el gol no arribava deixant el duel incert al descans amb l’inamobible empat inicial.

Un tir en diagonal des de dins de l’àrea de Laura Pascual, provocava l’estirada de Kanae que desviava la pilota a l’inici del segon temps, demostrant el canvi d’actitud en les valencianistes. Poc més tard, Nerea Tellería amb un cop de cap al segon pal, marcava l’únic gol del partit. Els intents de l’Almassora en atac resultaven infructuosos per intentar reestablir l’empat, tot i fer mèrits sobrats per aconseguir-lo.

Després de festes, el proper 10 de gener, rebran a casa al Real Unión de Tenerife. Un repte difícil, però on intentaràn allargar la bona ratxa que compten les castellonenques a casa (on no han perdut partit aquesta temporada després de quatre partits amb tres victòries i un empat). Les tinerfenyes, que ocupen la segona plaça de la classificació amb 19 punts nou més que les de Castelló, malgrat tot està oferint la seua pitjor versió fora de casa on només ha guanyat un partit, concretament el que va disputar a València a la cinquena jornada i on s’imposaven per 0-2.