El govern municipal de Deltebre sol·licitarà a l’Estat la cessió de la Finca de Bombita en Ple ordinari del març que es celebrarà esta tarde. L’Ajuntament vol tenir la gestió de la finca per potenciar-la, tan a nivell turístic com sostenible, i creu que fins al dia d’avui ha estat pràcticament infrautilitzada. 

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre iniciarà avui els tràmits per demanar a l’Estat la cessió de la Finca de Bombita. Després de més de 10 anys de l’adquisició de la Finca per part del Ministeri per a la Transició Ecològica, l’Ajuntament de Deltebre demana poder-se fer càrrec de la gestió de l’espai per a potenciar-ne l’ús turístic, així com el dels sectors productius de la zona.

A més, en el plenari el govern municipal expressarà també el seu rebuig a les actuacions que el Ministeri està duent a terme a la finca de Bombita. Segons el govern municipal s’està consumant el retrocés de 500 metres que preveu el Pla Delta i consideren esta obra innecessària. Robert Bertomeu, Regidor de sector Primari:

En el plenari ordinari d’este mes de març també es debatrà la proposta de zonificació escolar per tal que el pròxim dilluns pugue començar ja la preinscirpció dels alumnes de P3 per al curs 2021-2022. El ple també debatrà la proposta de reglament dels horts socials i bancs de terres.