La Junta rectora del Parc Natural del Delta de l’Ebre, formada per representats dels sectors públics, ecològics, primaris i de l’administració, s’ha reunit de forma extraordinària per presentar un posicionament comú i observacions al Pla de Protecció del Delta de l’Ebre proposat pel MITECO. 

Divendres passat va tenir lloc la reunió extraordinària de la Junta rectora del Parc Natural del Delta  l’Ebre. El motiu era presentar i avaluar el Pla de Protecció del Delta elaborat el MITECO, amb el punt de vista de tots els sectors que formen part de la Junta Rectora del Parc, és a dir, representants del sector públic, ecològic, primari i de l’administració. La Junta té l’objectiu d’arribar a un posicionament comú i presentar observacions al Pla. 

Durant esta setmana els tècnics del Parc treballaran per coordinar les diferents observacions aportades a la reunió i redactar un document conjunt que serveixi per millorar el Pla i pugui ser validat en la pròxima Junta rectora extraordinària que se celebrarà divendres que ve. 

El Pla de Protecció del Delta proposat pel Govern Espanyol actualment es troba en període de consulta pública fins al 5 d’abril. Els ajuntaments del Delta també han posat a disposició de la ciutadania diferents models d’al·legacions.