La peixateria creada per la Confraria de Pescadors de Sant Joan de Deltebre ha estat recentment reconeguda per la Direcció General de Pesca i Afers Marítims amb el distintiu Estratègia marítima de Catalunya 2019-2020. El diploma reconeix les iniciatives que impulsen el desenvolupament sostenible i respectuós envers l’ús del mar, la creació del manteniment d’ecosistemes marins resilients i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i un marc de governança innovador que garanteix l’operativitat. 

La peixateria de la Confraria de Pescadors de Sant Joan de Deltebre està dedicada a la venda al detall, per tal de donar més sortida al peix i marisc dels seus pescadors, i és, també, una eina per generar llocs de treball i ajudar, amb els beneficis obtinguts, a altres entitats i persones del municipi. Quatre iniciatives més del GALP Mar de l’Ebre han estat distingides amb el mateix guardó:

  • L’habilitació d’un espai per dur a terme la transformació, elaboració i comercialització de productes derivats de la pesca. Peixateria Magdalena Nos Paris.
  • La presentació del projecte “El patrimoni etnològic de la Mar de l’Ebre. Una eina de posada en valor i divulgació de l’activitat pesquera” de l’Ajuntament de la Ràpita.
  • La presentació del projecte “Construcció i adaptació del restaurant mariner Mestral a l’Ametlla de Mar”. 
  • La diversificació de l’activitat del Centre de Submarinisme Plàncton Diving.