Aquesta setmana el Centre Esportiu del Delta celebra el seu segon aniversari després que el complex romangués tancat durant cinc anys. En un any clarament marcat per les restriccions de la pandèmia, els gimnasos i centres d’esports han patit una greu davallada d’abonats. Per això el centre esportiu del Delta celebra l’aniversari amb la visió estratègica per impulsar el centre amb activitats, ofertes i descomptes especials.

El Centre Esportiu del Delta celebra el segon aniversari des de la seva reobertura el 2019, després que romangués tancat durant 5 anys. L’aniversari oficial és el dijous 18, però des del centre han preparat una setmana plena d’activitats i descomptes especials per celebrar-ho.

Els gimnasos, centres esportius i abonats i abonades s’han vist greument perjudicats durant l’any de pandèmia, amb tancaments i restriccions que han afectat les dinàmiques de creixement dels complexos i també les dinàmiques personals.

En aquest segon any de funcionament del Centre Esportiu també s’inaugurarà la piscina exterior, s’iniciarà el projecte d’obertura d’un bar-restaurant, s’arranjarà la zona d’accés al punt de rehabilitació i s’instal·laran plaques solars fotovoltaiques perquè el centre s’abasteixi a partir de l’autoconsum i així impulsar la sostenibilitat. Tot per convertir el complex en un punt de referència de la salut i el lleure al Delta.