L’Ajuntament de Deltebre ha fet balanç de les persones que durant aquesta Setmana Santa han sol·licitat informació al Consell de Riumar. En total, durant aquests dies s’han atès a 534 persones, totes elles de procedència de Catalunya i majoritàriament, la meitat, de la ciutat de Barcelona.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha destacat que “les dades reflexen la rellevància del sector turístic dins de l’economia de Deltebre, i és per això que seguirem posant en valor el sector i treballarem per tal que cada vegada sigui més sostenible, de qualitat i ecoturístic”. Serra ha afegit que “l’ocupació que hem tingut durant aquests darrers dies ha estat oxigen per a un sector que ve d’uns mesos molts difícils”.

La majoria de la gent enquestada viatjava en família, un 46%, o bé en parella, un 38%. Unes dades que reafirmen la posició de Deltebre i del nucli de Riumar com un indret de turisme familiar. Pel que fa a grups d’edat, un 60% dels visitants tenien entre 30 i 44 anys, i un 28% entre 45 i 64 anys. La resta de franges, de 18 a 29 i més de 65 són minoritàries.

Cal dir que aquestes xifres d’atenció del Consell de Riumar són força similars a les de l’any 2019, any on es van atendre a 501 persones al Punt d’Informació Turística. És evident, però, que la procedència dels visitants era diferent, atenent a què no existien les restriccions derivades per la pandèmia.