Deltebre reprén amb les activitats de Sant Jordi la programació cultural al municipi, aturada per la pandèmia els darrers mesos. Es faran presentacions de llibres presencials, fins a 7, en un espai ampli com és el Centre Fluvial del Delta per tal de garantir totes les mesures de seguretat. Les activitats s’inicien el dijous 15 d’abril amb la presentació del llibre “Droga y Corrupción” de Juan Martínez. A més, durant els pròxims dies hi haurà la presentació de fins a sis llibres d’autors locals més: “La mort de Mossèn Guiu mentre feia la missa a l’església Sant Miquel de la Cava”, de Júlio Franch; “La Cosinada”, de Dolores Giménez  i també es presentarà “La educación. Una semilla de cambio”, d’Olga Fandos; i “Pedacitos de ti en mi”, d’Estefania Alifonso.

La regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha explicat que amb este programa d’activitats es volposar en valor el talent cultural de les autores i  locals. A més, el punt Àlgid de Sant Jordi a Deltebre serà la inauguració del nou Espai Expositiu, ubicat al costat de la Biblioteca Delta de l’Ebre, permetrà completar el Centre Cultural del Delta.

Més enllà de les presentacions de llibres, es realitzaran altres activitats en el marc de Sant Jordi com el lliurament de premis del 10è Concurs Literari i Artístic de Sant Jordi per a escolars, l’espectacle Mar de Sueños a càrrec de Lorquianas, i el lliurament dels XIX Premi Ramon Calvo. Pel que fa al nou ’Espai Expositiu de Deltebre Durant els propers dies es donarà a conèixer el nom de l’equipament, el qual es va sotmetre a participació ciutadana, i també les accions que es duran a terme per a la seva inauguració.