La comunitat educativa de Deltebre seguix reclamant la jornada escolar continuada. Les famílies de les tres escoles de primària del municipi han participat en una enquesta, promoguda pel Consell escolar Municipal, i el resultat ha estat contundent: un 94% de les famílies han dit sí a una jornada escolar intensiva de 9 h a 14  h. La petició es traslladarà ara al departament d’Educació.
L’enquesta sobre la jornada continuada es va passar al mes de març a totes les famílies de Deltebre amb alumnat escolaritzat a l’escola primària. Amb una participació del 92,25%, una gran majoria, un 94,1%, ha donat suport a la jornada escolar continuada i el 5,9% restant s’hi han mostrat en contra. Els resultats es van analitzar dijous en un Consell Escolar Municipal extraordinari i es va constatar que en esta segona enquesta (l’anterior es va fer al 2017), el suport a la jornada continuada ha estat fins i tot superior. Ara, des de la Comunitat educativa de Deltebre se seguirà treballant per aconseguir implantar a Deltebre el model de jornada escolar continuada i presentaran un pla justificatiu al departament d’Educació. Així ho explica Carlos Serra, regidor d’ensenyament de Deltebre:

La jornada continuada permet compactar l’horari lectiu entre les 9 h del matí i les 14 h i ofereix a les famílies horari de menjador entre les 14 h i les 16.30 h, i activitats extraescolars a partir d’esta hora. Des del Consell Escolar Municipal es creu que la jornada continuada millora el rendiment intel·lectual de l’alumnat, permet a les famílies una major conciliació laboral i familiar, a l’hora que els infants poden disposar de més hores per al lleure i la realització d’altres activitats.