Delta.cat, la radio del delta de l’Ebre ja es pot escoltar a través de la TDT. Aquest nou servei s’ha posat en marxa esta setmana i permet escoltar l’emissió en directe de Delta.cat a través del televisor no només a la seva àrea d’influència, sinó a totes les Terres de l’Ebre, a més dels dials de la FM del 107.6 i del 91.1. Els usuaris amb Smart TV podran sintonitzar-la de manera automàtica. Per a la resta de televisors s’haurà de fer una nova cerca de canals de TDT

Delta.cat és un nou projecte de comunicació local que va nàixer a Deltebre el 2018 i que este mes de juliol ha encetat una nova etapa amb la integració dels municipis de Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles, amb l’objectiu de convertir-se en un referent informatiu al delta de l’Ebre.
Delta.cat també es pot escoltar en streaming a través dels principals canals d’emissió de radio per internet, i amb aquest nou servei d’emissió per TDT, Delta.cat fa un nou pas endavant per créixer i donar cobertura a totes aquelles persones acostumades a escoltar la ràdio mitjançant el seu televisor.

Informació, música i entreteniment 
La programació del Delta.cat és variada i inclou informació, però també entreteniment i música. Cada dia, de dilluns a divendres, entre les 8.30h i les 9.00h poden escoltar El Recapte d’estiu, conduït per Xavi Llambrich, un programa d’actualitat que repassa la informació més important del dia i que es complementa amb una entrevista amb diferents protagonistes de les poblacions de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles.
Un altre dels referents de la programació són el butlletins informatius diaris que s’emeten cada hora al minut 30 i que conté tota l’actualitat informativa del delta de l’Ebre i del territori.
La música també és un dels puntals de la programació de Delta.cat amb les seleccions musicals de Lluïsa Bertomeu i Eduard Carmona.
A través de Delta.cat també s’emet part de la programación de la Xarxa de Comunicació Local com el magazine d’estiu Obert x Vacances, el butlletins informatius a les hores en punt o l’informatiu del migdia Notícies en Xarxa.
Al setembre tornaran alguns dels programes insignia de Delta.cat, també coproduïts per la Xarxa com el magazine territorial Al Dia Terres de l’Ebre amb Leonor Bertomeu o El far, l’únic programa de temàtica marinera de Catalunya i que compta amb Eduard Carmona com a corresponsal del delta de l’Ebre.