Camarles va ser este dissabte, 4 de setembre, l’epicentre de l’etapa  inaugural de la 58a Volta Ciclista a Tarragona que va transcórrer íntegrament pel delta de l’Ebre, amb sortida i arribada al poble de Camarles.

A la prova, que acabarà avui en una segona etapa amb sortida i arribada a Reus, s’hi van inscriure al voltant de 170 ciclistes que van fer un recorregut de 101 quilòmetres. En la primera etapa va imposar-se Pedro José Gil de l’equip ULB.

Feia més de 30 anys que la Volta a Tarragona no es disputava al delta de l’Ebre i en l’etapa d’ahir els ciclistes van completar 5 passos per meta en un recorregut completament pla entre Camarles, Lligallo del Gànguil, l’Aldea, Deltebre i Camarles

Joan Carles Ferran, director Volta Ciclista Tarragona, ha destacat que enguany la Volta Ciclista Tarragona ha pogut tornar a les Terres de l’Ebre després d’anys sense tenir-hi presència.

L’organització de la 58a Volta Ciclista per la Província de Tarragona ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Camarles i de la Penya Ciclista Sant Marc.