El Club Deportiu Roquetenc s’ha endut  el 17è torneig Balcó del Delta, organitzat pel C.F Camarles a l’estadi municipal Pla de Barra este passat dissabte.

El Roquetenc va accedir a la final del torneig després d’imposar-se en el primer partit per 0 gols a 1 a la Rapitenca B. En el segon partit el Camarles i la Rapitenca van empatar a zero gols i, a la final, va tornar-se a imposar el CD Roquetenc per la mínima davant el Camarles, amb el resultat final de 0 a 1 gols.

Des del club de Roquetes han celebrat la victòria i a través de les xarxes s’han felicitat per haver guanyat el torneig i també han agraït la invitació del CF Camarles: “El primer equip s’ha proclamat campió del XVII Trofeu Balcó del Delta.  Malgrat la manca d’efectius, els nostres han fet un molt bon paper superant per la mínima els seus rivals en dos partits molt igualats. Des d’aquí volem aprofitar per agrair al CF Camarles la seva invitació i felicitar-los per la bona organització”.

El C.F Camarles seguirà la setmana este cap de setmana amb la preparació de la temporada amb el partit CF Camarles-CD Morell.