El servei és gratuït i permetrà la possibilitat de rebre totes les notícies del diari digital, actes d’agenda, els nous capítols de podcast de la ràdio i continguts de televisió de producció pròpia.

La plataforma informativa Delta.cat, que abarca la informació local de les poblacions de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles, continua augmentat els serveis d’informació que oferix a la ciutadania amb la creació d’un nou butlletí d’informació diària mitjançant correu electrònic.

De manera fàcil i ràpid, cada dia els subscriptors rebran un correu on es podran informar d’allò més destacat de l’actualitat local i de tots els continguts continguts sonors que la ràdio produïx de manera exclusiva, com són podcasts, entrevistes, tertúlies i seccions de programes.

La vocació de servei públic de Delta.cat s’adapta als nous temps amb un únic objectiu: vetllar perquè el gruix de la ciutadania no perdi el fil de l’actualitat, amb rigorositat i professionalitat. A través d’este nou servei, els usuaris també tindran accés a vídeos, talls de veu i actes d’agenda de les 4 poblacions que complementaran les notícies més importants per no perdre cap detall rellevant de l’actualitat.

El llançament del nou butlletí obre la porta a rebre els continguts del portal Delta.cat de manera personalitzada a través del correu electrònic, fet que facilita l’accés als continguts més calmants a l’hora que ho desitgi l’usuari, sense presses i al ritme de cadascú.

Com em puc subscriure?

L’accés al servei és totalment gratuït, obert a tota la ciutadania i s’efectua a través de la pàgina inicial de Delta.cat (www.deltacat.cat). Donat que, des de Delta.cat, entenem que cal oferir un servei que complemente i no sature, motiu pel qual els usuaris podran anul·lar la subscripció quan ho creguin necessari.