La tercera jornada de la lliga de l’Associació de Futbol Sala Terres de l’Ebre arriba este cap de setmana amb un nou derbi deltaic, entre el CFS  Dertochip de Camarles i l’FF Motors de l’Associacio de Futbol Sala de Deltebre. El partit es disputarà el dissabte, 16 d’octubre a les 17.00 hores al pavelló municipal de Camarles.

El Dertochip Camarles arriba a l’enfrontament amb més necessitat de punts, després que encara no hage aconseguit puntuar a la lliga amb dos derrotes consecutives davant el Marisc Mediterrani de Deltebre a la jornada 1 i la derrota per 2-4 a la pista del vigent campió la U.E Campredó.

L’FF Motors ha aconseguit sumar tres punts a la lliga, va ser a la primera jornada davant el Salvem lo Delta Futsal Tortosa, però el passat cap de setmana no va poder superar el TM Tortosa, a la pista de Vinallop, on va caure per 3-2.

Pel que fa al Marisc Mediterrani, equip també de l’AFS Deltebre, este cap de setmana visita la pista de l’Inter Rasquera, amb ganes també de sumar tres punts després de la derrota per 6-5 a Roquetes la setmana passada.

Actualment la Lliga de Futbol Sala Terres de l’Ebre l’encapçala l’F.S Toscà.