El CFS Dertochip Camarles s’ha endut els tres punts de la tercera jornada de la Lliga de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre després de guanyar 3-1 a l’FF Motors de l’Associació de Futbol Sala de Deltebre, en un partit molt igualat en el que els dos equips van merèixer els tres punts.

El partit va disputar-se dissabte al pavelló municipal de Camarles i el  dos equips van sortir al terreny de joc amb la intenció d’emportar-se els 3 punts en joc. A la primera part, els dos equips van mantenir una actitud conservadora, sense riscos, amb molt de toc de pilota i poques pèrdues  per part dels dos equips. A la primera part, l’FF Motors va ser capaç de generar més ocasions de gol, però a la segona, el joc es va intensificar  i es va convertir en un anar i tornar d’ocasions amb el marcador 1-1.

Quan feien falta 10 minuts per al final del partit, i davant la pressió de l’FF Motors, el Dertochip  va apostar per traure al terreny de joc al seu jugador més veterà: Ruben Mauri. Un canvi que segons expliquen des del Dertochip va aportar “comunicació, toc i moviments a l’espai”  i que es va traduir en els 2 gols que van donar la victòria als de Camarles i van deixar el partit en el definitiu 3-1.  Els de Deltebre encadenen dos derrotes consecutives i l’entrenador Maxim Navarro lamenta que en el partit de dissabte “l’equip de l’FF Motors, va notar massa les diverses baixes que arrossegava”.

El Marisc Mediterrani, s’emporta els tres punts de Rasquera

L’AFS Deltebre això sí ha pogut celebrar la victòria del Marisc Mediterrani que s’ha emportat els tres punts de la pista de l’Inter Rasquera per 0-3.  L’equip de Deltebre, amb un joc molt seriós en tasques defensives com demostra el resultat, va saber dominar el partit i frenar sacsejades en el joc d’Inter Rasquera. Així doncs, segona victòria al campionat que el reafirma en les posicions de dalt de la classificació.