L’Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des d’aquest dilluns, 18 d’octubre, i fins al dimecres 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments gastronòmics de referència del territori català.
El Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla està present durant aquests tres dies amb un estand presencial, que està situat al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els productors locals que representen l’oferta gastronòmica del municipi són Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia.
Aquest fòrum dona a conèixer les últimes tendències del sector amb la presència de cuiners prestigiosos, sommeliers i professionals de la gastronomia, a través dels quals es conforma un programa d’activitats amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos. A més a més, en aquesta edició s’ha potenciat la presència d’empreses i visitants de tot l’Estat espanyol, així com la participació dels mercats internacionals més propers.
“Que l’Ampolla sigui present en el Gastronomic Forum Barcelona és una molt bona oportunitat perquè guanyem visibilitat al sector foodservice i al de la restauració”, explica Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l’Ampolla.
Per la seva part, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, valora la presència del municipi com “una ocasió perfecta per donar a conèixer la marca L’Ampolla, espai gastronòmic del Delta i seguir potenciant des del Patronat Municipal de Turisme la nostra oferta gastronòmica tant al territori català com a l’exterior”.