L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs d’arranjament i d’urbanització del carrer Sant Francesc, ubicat al centre comercial de La Cava, i que unix els carrers Goya i Trinquet. L’actuació, que suposarà un cost d’uns 130.000 euros, està prevista que finalitzi durant el mes de desembre d’este any i permetrà l’habilitació d’aparcaments i voreres, a més del soterrament de la línia elèctrica i l’asfaltat del carrer.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquestes obres suposen la continuïtat de les diferents inversions que com a Ajuntament de Deltebre estem planificant i executant per tal de millorar la imatge de poble”. D’esta manera, més enllà de les diferents fases d’adequació de voreres, que es van efectuant any rere any, i a banda del carrer Sant Francesc, en breu també s’iniciaran les obres del carrer Guifré el Pilós, del carrer Club Nàutic i del carrer Riu Besòs, i també l’adequació dels serveis del carrer Riu Ebre.

La urbanització dels carrers sorgix d’un procés de participació ciutadana amb el veïnat dels carrers. En este sentit, es dóna la possibilitat d’urbanitzar o no el carrer, i en el cas que l’opció d’urbanitzar sigue l’escollida, es preveuen tres opcions d’urbanització atenent al cost de l’execució de l’obra.