La Lliga Territorial de Futbol Sala ha arribat ja a la quarta jornada, tot i que amb molts partits ajornats. En esta jornada, cal destacar la victòria del CFS Dertochip Camarles 5-2 davant el Salvem lo Delta Futsal, i la segona derrota consecutiva de l’FF Motors de l’Associació de Futbol Sala de Deltebre per 5-3 davant C.F.S Roquetes.

Pel que fa al partit del Dertochip Camarles, va ser un partit amb poca intensitat i amb molt igualtat al terreny de joc i, a la primera part el partit va acabar amb 1-1, reflex d’esta igualtat en el joc. A la represa l’equip visitant va sortir a la pista en més decisió i més accions de perill però van quedar neutralitzades amb tres gols en pocs minuts dels locals, al final 5-2 al marcador i segona victòria consecutiva en lliga per als camarlencs.

Malgrat la derrota 5-3 a Roquetes, l’FF Motors de Deltebre fa una lectura positiva del partit. “Tot i la derrota, esta vegada la imatge de l’equip va ser força bona i només un parell d’errades individuals en defensa i la mala sort en tirar 4 vegades als pals, van impedir que ens poguéssim emportar la victòria”, ha assegurat Màxim Navarro, entrenador de l’equip de Deltebre. Amb esta derrota l’FF Motors ha encaixat ja tres derrotes a la lliga.

Pel que fa al Marisc Mediterrani va quedar ajornat el partit a la pista del Benifallet.

La resta de resultats de la jornada van ser Inter Rasquera 5 – 5 U.E Campredó i el partit entre el Toscà i l’Ebre Escola epsortiva va quedar ajornat.