L’Strongman de Deltebre, Juan Ferré, va aconseguir un meritori segon lloc a la prova de la Lliga Nacional de Força, disputada este dissabte 6 de novembre a Deltebre. A més, el deltebrenc va batre el rècord d’Espanya en la prova del passeig de l’ànec. Va córrer 20 metres amb 198  kilos entre les cames i amb un temps de 14″77, rebaixant gairebé en 13 segons el rècord d’Espanya, que estava en 29″25.

Ferré, tot i que va arribar a la prova final amb dos punts d’avantatge sobre Roberto Rodríguez, va pagar el cansament físicament del campionat i, a la prova de transport de sacs d’arròs de 100 kg, només va poder quint.

A la pista del Centre Esportiu del Delta es va poder veure molta igualtat entre els 8 atletes, al llarg de les 5 proves, i finalment Roberto Rodríguez, tot i acabar primer, només ha pogut traure una avantatge de 4 punts a Juan Ferré, que v quedar segon. També cal destacar l’actuació de Pedro Cordón, que des de la tercera posició pressiona fort als Rodríguez i Ferré.

El campionat va ser tot un èxit i  quatre cents espectadors van poder seguir el campionat des de la grada. A més, el campionat va ser retransmès en directe per La Liga Sports TV.