La Running Series Terres de l’Ebre ha finalitzat este diumenge a Deltebre amb la Cursa del Pont, que ha recorregut les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja. El guanyador de la modalitat dels 10 quilòmetres ha estat el corredor de fons Llorenç Sales amb un temps de 32’06”, seguit Musa Sowe amb 33’11”. En la categoria femenina la guanyadora ha estat Gemma Caballé amb un temps de 44’13”, la segona classificada ha estat Núria Turtós amb un temps de 44’19”. Els participants han destacat el recorregut de la cursa que, en gran part, ha transcorregut per la vora del riu Ebre.
Pel que fa a la cursa 5K, el guanyador absolut ha estat Pol Torrent i la primera classificada ha estat Ruth Martí.
L’organització de la cursa ha destacat el fet d’haver pogut tornar a celebrar a Deltebre la Cursa del Pont, després d’algunes edicions sense fer-se, i també la gran participació amb més de 200 inscrits en les diferents modalitats. També ha estat un èxit la cursa Kids amb una vuitantena d’inscrits.
També cal destacar l’homenatge que s’ha fet a Lluís Castells i a Xavier que han tornat a completar la Running Series Terres de l’Ebre amb el mèrit d’haver-la realitzat amb Lluís com a corredor i Xavier assegut a la cadira de rodes.