L’Associació ornitològica Picampall ha organitzat este diumenge la primera de tres jornades de Voluntariat a l’espai natural de la llacuna de l’Alfacada, a Sant Jaume d’Enveja. L’objectiu és realitzar tasques de neteja i manteniment i també donar a conèixer l’alt valor ambiental de l’espai.

La llacuna de l’Alfacada està gestionada per una acord de custòdia per l’associació ornitològica Picampall que s’encarrega de les tasques de conservació mediambiental de l’espai natural. A la finca hi ha diverses infraestructures habilitades per a la visita com són miradors de fauna i de paisatge i també un centre d’anellament ornitològic. Per tal de mantindre tots estos equipaments en bon estat, s’ha organitzat tres jornades de voluntariat amb l’objectiu de realitzar tasques de neteja i manteniment i també donar a conèixer l’art valor ambiental de l’espai. Així ho ha explicat Mariano Cebolla, membre de Picampall:

En total es faran tres jornades de voluntariat, diumenge 21 de novembre i els dies 27 de novembre i 19 de desembre. Per participar-hi cal inscriure’s a la pàgina web de Picampall