El temporal de llevant s’ha intensificat en les últimes hores i està provocant ja les primeres inundacions a Deltebre en carrers, baixos d’habitatges i també alguns equipaments municipals com escoles o la Biblioteca Delta de l’Ebre.

En el cas de l’Assumpció, l’aigua de la pluja ha afectat a les aules d’infantil i en el cas de l’escola Sant Miquel s’han tallat els accessos per inundació a la zona del pavelló lo Salat. També tenen problemes d’inundació a l’escola Riumar.

De moment, la zona més afectada és la del carrer Sant Miquel i la zona dels Torreros. També ha col·lapsat el desaigüe del Préstamo.

Les escoles estan organizant la sortida de l’alumnat i a la tarda s’han suspès les classes.

Crida a reduir la mobilitat

A Sant Jaume d’Enveja també han col·lpasat els sistemes de drenatge i des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que redueixi al máxim la mobilitat, i que extremin les precaucions.  des de l’Ajuntament han activitat els cossos de la Policia Local,  Protecció Civil i Brigada “però hi ha moltes incidències”, asseguren des de l’Ajuntament.

 

Plaça González Isla, inundada a l’Ampolla

La plaça González Isla de l’Ampolla i la zona del Port Pesquer es troben també inundats a causa del fort temporal. de moment no ha calgut suspendre les classes.