Des dels ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles en col·laboració amb la policia local i els equips de neteja municipals s’està treballant en resoldre les diferents afectacions que ha deixat el temporal d’aquest dimarts,  24 de novembre.

La prioritat dels consistoris és donar solució a les afectacions al més aviat possible i recorden la necessitat d’extremar les precaucions per evitar mals majors.

A hores d’ara, sembla que tot ha tornat a la normalitat, però està tot preparat per si s’hagués d’actuar de nou per un augment de pluges en els pròxims dies.

Els ajuntaments coincideixen a demanar col·laboració ciutadana en la restricció de la mobilitat en cas de fortes pluges i en la neteja i manteniment de sistemes de desguàs a l’interior de les seues propietats.

Sembla que les afectacions a la costa han estat mínimes. Tot i la gran preocupació per la situació de debilitat i emergència del Delta. On, els alcaldes demanen que es porten a terme actuacions preventives de protecció.

Les principals vies afectades pel temporal, han estat els camins que porten a les finques particulars.