L’Ampolla presenta el paquet de propostes nadalenques que s’han previst al municipi. Així, una desena d’activitats ompliran els carrers i les places.

Després que el passat 5 i 6 de desembre l’Ampolla es bolqués amb La Marató amb l’organització d’un ball i una caminada popular.

Ara, el municipi ens proposa des del dissabte, 11 de desembre fins al 5 de gener: Zumba, xocolatada, exhibició de gimnàstica rítmica, trobada amb el Patge Reial. I, el 31 de desembre sopar de Cap d’Any al Casal Municipal amb música de l’orquestra Pensylvania.

El dimecres de 5 de gener, al port pesquer, els més petits no es poden perdre la Festa Infantil que s’organitza per donar la benvinguda Reis Mags d’Orient. Que tenen prevista l’arribada al municipi a les 19 hores, per mar.

A banda, i com cada any, hi haurà el tradicional concurs de pessebres. Per participar-hi, és necessari inscriure’s abans del 19 de desembre a l’Església Sant Joan Baptista o a la Biblioteca Municipal i el dijous, 6 de gener, quan finalitzarà la Missa de Reis, s’entregaran els premis.

Per seguir els horaris amb més detall CLIQUEU AQUÍ