Delta.cat ha posat en marxa un nou servei per difondre les últimes notícies, programes de ràdio, vídeos i actes d’agenda mitjançant l’aplicació de missatgeria mòbil WhatsApp. Aquest servei, vol ser una nova eina per facilitar l’accés a la informació de continguts del Delta i en especial de les poblacions de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Camarles.

Què s’ha de fer per subscriure’s al servei?

Per rebre els missatges l’usuari ha d’entrar a la web www.deltacat.cat/whatsapp i omplir el formulari. Un cop fet, en menys de 48 hores l’usuari rebrà una notificació de conformitat del servei, això voldrà dir que ja està actiu i  per tant començarà a rebre les notificacions diàries.

Un servei gratuït pensat per informar

El servei, que en tot moment serà gratuït, ha estat dissenyat per evitar l’enviament constant de notificacions a l’usuari. El subscriptor només rebrà un missatge de Whatsapp al dia amb els últims continguts del portal Delta.cat tant d’actualitat, podcast, continguts àudiovsuals i agenda.

Aquest nou projecte s’emmarca dins l’estratègia global de Delta.cat per continuar essent el referent informatiu al territori Delta i als mitjans locals de Catalunya. Des de l’entrada de nous municipis al projecte, ara fa uns mesos, la web ha anat incorporant més serveis amb una clara vocació de servei públic per esdevenir la plataforma multimèdia de referència a Camarles, l’Ampolla, Sant Jaume d’Enveja i Deltebre: s’ha incorporat un apartat d’agenda, el programa de tertúlia ‘Veus del Delta’, resums setmanals de futbol dels equips dels municipis, un nou canal d’informació al Telegram, s’ha renovat la newsletter diària i, entre altres, les entrevistes que passen pels estudis de Delta.cat també s’enregistren en vídeo per poder ser visionades al canal de Youtube i al portal web, de Delta.cat.