L’evolució de la pandèmia de la Covid-19 segueix creixent a molta velocitat a les Terres de l’Ebre. Avui el risc de rebrot supera els 1.000 punts i en la darrera setmana s’ha sumat més de 800 contagis. Davant esta situació  municipis com Deltebre i Sant Jaume d’Enveja han decidit cancel·lar  actes de Nadal, per prudència i evitar nous contagis.

En el cas de Deltebre, on des de dimecres s’han sumat 53 positius de Covid, l’Ajuntament ha decidit suspès el Parc Nadalenc que s’havia de celebrar del 28 al 30 de desembre a l’interior del Pavelló Lo Salat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que el Parc va dirigit al públic infantil, que encara no està vacunat i que el Parc s’havia de celebrar en un espai tancat. És per tot això i per la situació actual de la pandèmia que s’ha decidit suspendre el parc nadalenc.

Davant la situació actual, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha demanat precaució a la ciutadania.

En el cas de Sant Jaume d’Enveja, s’ha anul•lat el sopar i la festa de la nit de Cap d’Any, així com també el parc nadalenc que s’havia de celebrar al pavelló poliesportiu municipal. A Sant Jaume acumulen més d’una vintena de casos positius en les darreres setmanes i diverses classes confinades a l’escola.

L’alcalde Joan Castor Gonell, ha explicat els motius de la cancel·lació: